New virus?

Share your knowledge, tips and tricks of your favorite Opearting System
Post Reply
FaxMaxo
Posts: 1
Joined: Sun Apr 12, 2009 9:21 am
Contact:

New virus?

Post by FaxMaxo » Wed Apr 15, 2009 10:48 am

Hello all!

At me something happened with the computer. Looked a video on youtube.com and suddenly has appeared one more sound. As advertising.
I have switched off IE7 but the sound proceeds! It can a virus new?
Prompt or help me, pls!



TheCrymsonLegends
Posts: 1249
Joined: Wed Feb 16, 2005 6:59 am

Post by TheCrymsonLegends » Mon Apr 27, 2009 5:26 am

Does it sound like an advertisement for a TV show which comes out of no where and you cannot find what is causing it?

Also please wait after hitting the post button, if there is activity then the page is loading.

What does it sound like? If you have Windows there are literately thousands of new viruses each month so I'm not denying the fact it could be but they don't normally generate sound. Their current trend is disabling computers.

If you have Anti-Virus and believe it's not checking sufficiently, Norton has a web-enabled Virus Program on their website. Using that program allows it to not be corrupted while looking for viruses, of course I cannot guarantee the efficiency of cleaning them up.
Reached 5000 Credits! The highest of any member on Smokyhosts! New milestone for Me!

Gebbo
Posts: 554
Joined: Tue May 16, 2006 3:22 pm
Contact:

Virus

Post by Gebbo » Mon Apr 27, 2009 10:30 pm

its proberbly internet explorer running in the background, bring up task manager and remove all internet explorers lol..
.............................:: Spirit of Fire ::..................................

Image

s4nji
Posts: 14
Joined: Wed Apr 14, 2010 12:59 pm

Post by s4nji » Wed Apr 14, 2010 1:16 pm

Lolz, stop using Internet Explorer :D
It is true now, that it's unstable and slow...
Try Firefox or Opera, or Google Chrome, Google Chrome is new, so not a virus has broke Google Chrome :D

GeForce
Posts: 11
Joined: Wed Jun 25, 2014 7:52 am

Re: New virus?

Post by GeForce » Wed Jun 25, 2014 8:17 am

Try another browser like google chrome i recommended

Post Reply